Alle kinderen mogen meedoen!

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. Deze kinderen kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn omdat er niet genoeg geld is. Onze missie is: Alle kinderen mogen meedoen! Want nu meedoen is straks meetellen!

Wij helpen kinderen uit gezinnen met een krappe beurs in Waddinxveen. Zo helpen we bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, een fiets, de kosten voor een schoolreis op de basisschool of een verjaardagspakket.

Ouders kunnen zo het beste aan hun kind geven, en elk kind kan meedoen!

Klink hieronder op één van de buttons wanneer uw iets wilt aanvragen voor uw kind.

NIEUW bij Leergeld Waddinxveen: Spelend leren met Squla

Leren kan ook leuk zijn! Door leren leuk te maken, helpt Squla kinderen te groeien en ontwikkelen.
U kunt nu via Leergeld Waddinxveen een GRATIS Squla abonnement aanvragen voor kinderen in groep 3 tot en met 8. Klik nu op de afbeelding van Squla voor meer informatie. Aanvragen doet u via het formulier 'Doe een aanvraag' of klik hier.

Ook NIEUW bij Leergeld: WoordExtra voor kinderen groep 1 en 2:

Maar we hebben ook een super goed GRATIS aanbod voor kinderen in groep 1 en 2 met een taalachterstand: WoordExtra is bedoeld voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud die meer ondersteuning op het gebied van woordenschat kunnen gebruiken. Denk hierbij aan kinderen die opgroeien in taalarme gezinnen of in gezinnen met een migratieachtergrond. Met WoordExtra maken zij spelenderwijs kennis met de 2000 Nederlandse woorden die kinderen in groep 3 nodig hebben. Klik nu op het logo van WoordExtra voor meer informatie. Aanvragen via het  formulier 'Doe een aanvraag' of klik hier.