Nieuws

Cadeaubon Health and Beauty Kruidvat

Stichting Leergeld Waddinxveen stelt in december 135 cadeaubonnen Health and Beauty van het Kruidvat beschikbaar. De bon heeft een waarde van 25 euro en kan aangevraagd worden vanaf zondag 19 november tot en met zaterdag 25 november: maximaal 1 bon per gezin en Op = Op! Wie het snelst aanvraagt, heeft de meeste kans op een cadeaubon. Over de toekenning kan niet gecorrespondeerd worden.

Squla en WordExtra bestellen

Je kunt nu ook bij Leergeld Waddinxveen Squla en WordExtra aanvragen. Dit is heel aantrekkelijk digitaal ondersteuningsmateriaal voor het onderwijs: het leukste online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 t/m 8. Oefen thuis met Squla de lesstof van school met ruim 70.000 quizvragen en games!

Een Squala-abonnement kost normaal voor een gezin 105,- euro per jaar, maar Leergeld Waddinxveen stelt Squla gratis ter beschikking voor gezinnen in Waddinxveen. WoordExtra is bedoeld voor de kleuterleeftijd en is ook gratis beschikbaar. Zie ook onze home-page met belangrijke mededelingen. Of vraag hier een demo aan. Of bekijk het filmpje over Squla.

Gouwebad de Sniep en Kindpas

Het Gouwebad de Sniep in Waddinxveen doet ook dit jaar weer mee met de Kindpas. Je kunt de pas zelfs gebruiken voor een consumptie in de horeca van dit bad.

https://www.gouwebaddesniep.nl/

Nieuwe website Leergeld Waddinxveen!

Sinds 12 december is de nieuwe website van Leergeld Waddinxveen online. De oude website wordt niet meer onderhouden. Het aanvraagformulier voor vergoedingen is ook alleen op deze nieuwe website te vinden.

Alweer een geweldige donatie

Leergeld Waddinxveen ontving eind 2022 alweer een geweldige donatie. De Vrijwillige AdviesCommissie voor de woningbouw en woonomgeving Waddinxveen (VAC) houdt op te bestaan. Van het geld dat zij nog in kas hadden, heeft Leergeld een donatie gekregen van 1250 euro. Een prachtig bedrag voor onze kinderen. 

Stichting Jarige Job trakteert jarigen op een bioscoopbezoek

Leergeld Waddinxveen werkt al jaren samen met de Stichting Jarige Job. Jarige Job heeft de doelgroep voor de verjaardagsboxen van 4 tot en met 12 jaar onlangs uitgebreid met de leeftijd 13 tot en met 18 jaar en verrast de verschillende leeftijdsgroepen met passende cadeaus.

Jarigen in de leeftijd van 16 tot en met 18 jaar kunnen vanaf vandaag een Pathé bioscoopvoucher in hun verjaardagsbox ontvangen. Samen met Pathé wordt de oudste doelgroep getrakteerd op een bioscoopbezoek inclusief popcorn en frisdrank voor twee personen.  

St. Leergeld zoekt nieuwe medewerkers

De Stichting Leergeld Waddinxveen verwacht in 2023 een toename van het aantal aanvragen voor vergoedingen. Steeds meer gezinnen weten de weg naar Leergeld te vinden. Dat betekent ook een toename van het aantal huisbezoeken. Hiervoor zoeken we nieuwe intermediairs. Zie hiervoor de beschrijving achter deze knop:

Geweldige donaties

De Stichting Leergeld Waddinxveen ontving in 2022 een aantal geweldige donaties van o.a. twee serviceclubs in Waddinxveen:

Inner Wheel doneerde een bedrag van 3x 150 euro en de plaatselijke Lions zelfs een bedrag van 3500,-. Dit was de opbrengst van hun laatste kindermarkt. Met deze bedragen kunnen we weer een groot aantal kinderen blij maken. 

Ook bijzonder sympathiek was onlangs de actie van Boomkwekerij van der Tas in Waddinxveen. Hun Kinderdag stond onlangs in het teken van Leergeld Waddinxveen. Bezoekers konden daar een bijdrage aan Leergeld achterlaten.