Nieuws

De Kledingpas Waddinxveen 2023 komt eraan

Alweer een geweldige donatie

Leergeld Waddinxveen ontving eind 2022 alweer een geweldige donatie. De Vrijwillige AdviesCommissie voor de woningbouw en woonomgeving Waddinxveen (VAC) houdt op te bestaan. Van het geld dat zij nog in kas hadden, heeft Leergeld een donatie gekregen van 1250 euro. Een prachtig bedrag voor onze kinderen. 

Nieuwe website Leergeld Waddinxveen!

Sinds 12 december is deze nieuwe website van Leergeld Waddinxveen online. De oude website wordt niet meer onderhouden. Het aanvraagformulier voor vergoedingen is ook alleen op deze nieuwe website te vinden.

Stichting Jarige Job trakteert jarigen op een bioscoopbezoek

Leergeld Waddinxveen werkt al jaren samen met de Stichting Jarige Job. Jarige Job heeft de doelgroep voor de verjaardagsboxen van 4 tot en met 12 jaar onlangs uitgebreid met de leeftijd 13 tot en met 18 jaar en verrast de verschillende leeftijdsgroepen met passende cadeaus.

Jarigen in de leeftijd van 16 tot en met 18 jaar kunnen vanaf vandaag een Pathé bioscoopvoucher in hun verjaardagsbox ontvangen. Samen met Pathé wordt de oudste doelgroep getrakteerd op een bioscoopbezoek inclusief popcorn en frisdrank voor twee personen.  

St. Leergeld zoekt nieuwe medewerkers

De Stichting Leergeld Waddinxveen verwacht in 2023 een toename van het aantal aanvragen voor vergoedingen. Steeds meer gezinnen weten de weg naar Leergeld te vinden. Dat betekent ook een toename van het aantal huisbezoeken. Hiervoor zoeken we nieuwe intermediairs. Zie hiervoor de beschrijving achter deze knop:

Geweldige donaties

De Stichting Leergeld Waddinxveen ontving de laatste 2 maanden een aantal geweldige donaties van o.a. twee serviceclubs in Waddinxveen:

Inner Wheel doneerde een bedrag van 3x 150 euro en de plaatselijke Lions zelfs een bedrag van 3500,-. Dit was de opbrengst van hun laatste kindermarkt. Met deze bedragen kunnen we weer een groot aantal kinderen blij maken. 

Ook bijzonder sympathiek was onlangs de actie van Boomkwekerij van der Tas in Waddinxveen. Hun Kinderdag stond onlangs in het teken van Leergeld Waddinxveen. Bezoekers konden daar een bijdrage aan Leergeld achterlaten.

Gouwebad de Sniep en Kindpas

Het Gouwebad de Sniep in Waddinxveen doet ook dit jaar weer mee met de Kindpas. Je kunt de pas zelfs gebruiken voor een consumptie in de horeca van dit bad.

https://www.gouwebaddesniep.nl/