Steun ons!

Leergeld Waddinxveen kan haar doelstelling mede bereiken dankzij de samenwerking met de gemeente Waddinxveen en giften van sponsoren en fondsen. Draagt u Leergeld Waddinxveen ook een warm hart toe? Met uw donatie levert uw organisatie een belangrijke bijdrage om kinderen uit gezinnen met een krappe beurs mee te laten doen!

U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL29 RABO 0310 3865 35, ten name van Stichting Leergeld Waddinxveen, onder vermelding van gift. Wilt u meer informatie en een actie opzetten? Stuur dan een e-mail naar de coördinator, via het e-mailadres:  info@leergeldwaddinxveen.nl. De coördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Voor meer informatie over hoe u ons kunt steunen, kunt u hier ook onze folder downloaden.

Sponsoring

Inner Wheel sponsoort Leergeld Waddinxveen gedurende 3 jaar voor een bedrag van € 150,- per jaar.

Donaties

We kregen een geweldige bijdrage van de Lions Waddinxveen Boskoop: de opbrengst van de Kindermarkt leverde een donatie op van €3500,00 !!

Partners

Alle scholen voor primair en voortgezet onderwijs in Waddinxveen, de Lions Waddinxveen Boskoop, Inner Wheel Waddinxveen, de Gemeente Waddinxveen, het Nationaal Fonds Kinderhulp, St.Jarige Job en het Armoedefonds zijn partners van de Stichting Leergeld Waddinxveen. Daarnaast werken we samen met een aantal bedrijven in Waddinxveen: onderhoud fietsen (Wielaard Fietsen) en nieuwe notebooks (Angelo’s Computershop) tegen gereduceerde prijzen. 

 

Subsidies

De gemeente Waddinxveen, het Nationaal Fonds Kinderhulp en dit jaar ook weer het Armoedefonds met een schenking van 135 cadeaupassen van het Kruidvat.

Partners onderwijs

Partners en sponsoren

Doe een gift 

In Waddinxveen groeien ruim 450 kinderen op in gezinnen die het niet breed hebben. Door de energieproblemen en het coronavirus zal dit aantal verder stijgen. De kans is groot dat u ook een kind kent dat in armoede opgroeit. Bijvoorbeeld de kinderen van de buren of een klasgenootje van uw zoon of dochter.

U kunt ons met een gift helpen om deze kinderen bij te staan. We ondersteunen in kinderen met een fiets, laptop, verjaardagsbox of voor het basisonderwijs met de betaling van een schoolreis, kamp of excursie. 

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van kinderen in armoede in Waddinxveen. Doet u mee en laat u met uw gift elk kind meedoen?

U kunt uw gift overmaken naar NL29 RABO 0310 3865 35 ten name van Stichting Leergeld Waddinxveen of u kunt gebruik maken van het formulier hiernaast.

Periodieke schenkingsovereenkomst

Met een periodieke gift biedt u ons zekerheid en continuïteit. Een periodieke gift is geheel aftrekbaar. Informatie hierover is te vinden op www.belastingdienst.nl/anbi

Indien u daartoe bereid bent, vraagt de Stichting u dit kenbaar te maken via het donatieformulier hiernaats. Het bestuur neemt vervolgens contact met u op om éen en ander te bespreken en te regelen.

Met een schenkingsovereenkomst laat je als donateur geen belastinggeld liggen. In deze overeenkomst wordt vastgelegd dat je, voor de duur van 5 jaar, een vast bedrag per jaar aan de stichting schenkt. Er geldt dan geen minimumdrempel van 1% en er is ook geen maximum aan de aftrekbaarheid van de gift. Dat betekent al snel dat de fiscus 42% of zelfs 52% van de gift aan de gever terugbetaalt.

Donatieformulier